Mijn verhaal:

Op 48 jarige leeftijd kom ik erachter dat ik autisme heb.  Dat is nu anderhalf jaar geleden en vele puzzelstukjes vielen (en vallen) op zijn plaats.

Ik ontdekte dat ik eigenlijk helemaal niet wist wat autisme was en inhield. Ik had heel veel vooroordelen en liet mij bijna uit het veld slaan. Maar het leven heeft mij vaak genoeg laten zien dat ik kan vertrouwen en dat ik veel te geven heb….

Ik hou van mensen en heb ik nooit geloofd in “reserve onderdelen”; mensen die langs de zijlijn moeten staan, die niet mee mogen doen in de maatschappij. Ik voel dat alle mensen waardevolle radartjes zijn in een groter systeem. Iedereen is uniek en heeft unieke gaven om blij te dragen. Het is de kunst om niet te leven uit angst en een negatieve overtuiging maar positief te blijven en te kijken naar: “hoe kan ik persoonlijk groeien en wat heb ik daarbij te geven aan de mensen om mij heen?”

Zelf heb ik vele superpowers 😊 en help mensen die gevoelig zijn voor sfeer, rust en schoonheid om hun basis/ hun thuis zo te creëren dat ze ontspannen kunnen. Je thuis als rustpunt van waaruit je je kunt ontplooien en jouw kwaliteiten aan de wereld kunt geven.

Mag ik je helpen een plek te creëren waar jij jij kunt zijn?

Over mij:

Stiekem ben ik een plattegronden junkie. “Geef mij een plattegrond en ik ben gelukkig”.

Ieder huis vertelt namelijk een verhaal; In vormen, maten en kleuren. Het is een soort puzzel: wat zijn de lekkerste plekjes? Hoe maak ik de inrichting zo dat het ongekunsteld overkomt? gewoon in harmonie is?

Voor mij is het inrichten van een huis een kunstwerk, in 3D. In mijn hoofd vormt zich langzaam maar zeker het ontwerp. Uit mijn onbewuste database komen de beste ideeën. Serendipiteit, het vinden van iets onverwachts en bruikbaars terwijl ik op zoek was naar iets totaal anders, laat ik lekker zijn werk doen. 

Om kleine ruimtes optimaal te benutten of om grote ruimtes knus te maken. Allemaal in verbinding met jou....Ik werk dus veel intuïtief, maar kan door mijn jarenlange ervaring nu ook goed uitleggen waarom. De natuur is daarbij mij grote voorbeeld. Daar is alles in balans. De contrasten versterken elkaar.

Regelmatig kom je mij wel ergens tegen: bijvoorbeeld:

Dit jaar:  het Woontheater op de woonbeurs.
Datum: 1 tm 6 oktober 2019, RAI Amsterdam.

Titel Lezing: Ontspannen Wonen voor (hoog) gevoelige mensen.

Er zijn in Nederland veel mensen die om de een of andere reden (hoog)gevoelig zijn. Bijvoorbeeld omdat ze HSP zijn, autisme hebben of een hersentumor hebben gehad. Deze groep mensen heeft een thuis nodig waar ze kunnen ontspannen en zich geborgen voelen. Ik geef hiervoor tips en vertel vanuit mijn 17 jarige ervaring als interieurontwerper en als vrouw met autisme.

 

afgelopen jaren:

Op de woonbeurs in de RAI: voor Ariadne at Home, Trendhopper & Heuga, adviesplein end...

OP TV:  bij Koffietijd: de uitzendingen: http://rtl.nl/xl/#/u/845f5dc en http://rtl.nl/xl/#/u/d78e68f

Voor Trendhopper als Interieurtipgever in de regio Utrecht, Gouda en Amersfoort

Voor makelaars: als Thuis interieurtipgever

Voor Histor en Flexa: als Kleurstyliste in diverse doe-het-zelf zaken

In woonbladen: VT wonen en 101 woonideeën

 

Verder: 

Ben ik aangesloten bij:
• Master of Interiordesign, onder nummer 001110
• BNS CRISP, de beroepsvereniging voor interieurontwerpers & stylisten
• SOR, Stichting Orde van Register-interieur Ontwerpers in Blaricum

Wil je weten wat mij nog meer inspireert, wat ik mooi vind, waar ik momenteel aan werk? Volg mij dan op facebook.